Paraffine Handpakking incl. peeling


Een paraffine handpakking is een verzorgende en ontspannende behandeling die direct zichtbare en voelbaar resultaat laat zien. Het geeft een voelbare vermindering van de zwelling in spieren en ontstoken gewrichten en het vertraagt het verouderingsproces van uw handen.

Na de behandeling zijn de handen en nagelriemen gehydrateerd en gevoed, bovendien voelen ze zijdezacht aan.


Hoe werkt een paraffine handpakking?

Eerst krijgen uw handen een lekkere peeling, dit is om de dode huidcellen te verwijderen. Hierdoor kunnen de werkstoffen van de handcrème beter in de huid opgenomen worden. Daarna wordt de handcrème ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme paraffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. De pakking kan nu 5 á 10 minuten inwerken. U kunt de handschoenen ook tijdens een andere behandeling aanhouden, hoe langer hoe zachter uw handen.

Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.


U kunt de paraffine handpakking ook uitbreiden met een handmassage. De meeste mensen zijn niet bekend met handmassage, maar het heeft een zeer ontspannende werking.