U kunt nu ook bij ons terecht voor een professionele stoel massage.

Massage is al zo oud als de mensheid zelf. Stoel massage is gebaseerd op een eeuwenoude Japanse vorm van drukpuntmassage (traditionele Japanse acupressuur massage). De cliŽnt wordt behandeld op de speciaal voor deze massage ontworpen stoel. Men zit ontspannen op deze massagestoel met de kleding aan. De drukpuntmassage duurt ongeveer 15 minuten.


De behandeling bestaat uit een massage van schouders, armen, rug, hoofd en nek. De stoel ondersteunt alle lichaamsdelen, zodat het lichaam zich goed kan ontspannen. De massage werkt zowel ontspannend als activerend.


Stoelmassage bevordert de bloed- en lymfecirculatie en het stimuleert de spieren om de afvalstoffen los te laten. Door de verbeterde bloedsomloop worden afvalstoffen sneller afgevoerd waardoor zuurstof en voedingsstoffen gemakkelijker in de spieren en hersenen worden opgenomen. De stimulatie van het lymfesysteem verhoogt de lichamelijke weerstand.


Stoelmassage werkt! Ook binnen uw bedrijf of organisatie kan stoelmassage de aangewezen manier zijn de werknemers hun moment van rust en herstel te bieden.


Neemt u eens contact met ons op en laat u verder informeren over de mogelijkheden die de Voetensalon u kan bieden. De stoelmassage kan in combinatie met de voetenmassage worden gegeven.


Voor meer informatie over bedrijfsmassage; www.btpm.nl