Hot-stone massage is een eeuwenoud ritueel als basis voor ontspannen en onthaasten in deze moderne tijd.


Het is een zalige en effectieve lichaamsbehandeling en combineert de massage met de thermodynamische voordelen van verwarmde (basalt)stenen en de therapeutische kwaliteiten van essentiŽle oliŽn.


Hot-stone massage is verrassend, heilzaam en uniek. Bij deze diepgaande massage wordt gebruik gemaakt van gepolijste stenen van verschillende formaten, die tot een temperatuur van Ī 50 graden worden verwarmd. Tijdens het masseren met deze stenen, zal de genezende warmte-energie diep in uw gewrichten en spieren doordringen.


Een heerlijke en vooral ontspannende massage met warme basaltstenen. Door het hoge ijzergehalte in deze stenen blijven de stenen lang warm, waardoor ze langzaam de warmte kunnen afstaan.


Een goede hot-stone massage kan een intense ervaring zijn die soms lang doorwerkt. De warmte die de stenen afgeven dringen tot 3- 4 cm door in het spier weefsel.


Door deze warmte neemt de bloedcirculatie toe waardoor ook de stofwisseling en het lymfesysteem wordt geactiveerd

Een hot-stone massage is daarom zeer geschikt voor mensen met; stress, spanningen, spierproblemen, fibromyalgie, gewichtsproblemen zoals reuma en artrose, spijsverteringsproblemen en slechte doorbloeding.

Helaas is deze massage niet voor iedereen geschikt, vraag het mij en ik kan advies geven.

Ik adviseer de Hot-stone massage voor het gehele lichaam, maar ook deelmassages zijn mogelijk.